Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (2.57 secunde)
Pentru mai multe detalii despre inscriere dar si pentru a afla mai multe despre Forumul National pentru Turismul Responsabil accesati www.turismulresponsabil.ro.
Detaliile legate de inscriere pot fi gasite la adresa http://www.jcicraiova.ro sau daca sunati Coordonatorul de Eveniment, Ana Voica, la numarul de telefon 0745.45.88.15.
In perioada 1 septembrie â€" 30 noiembrie, acceseaza pagina primastatie.tefal.ro, completeaza formularul de inscriere, si intri automat in tombola pentru castigarea unei sesiuni de calcat cu expertul Tefal.
Inregistrarea cererii de inscriere a unei mentiuni pe marginea unui act de stare civila romanesc â€" 30 de euro;
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_44945/Start-up-Nation-Condi%C8%9Biile-in-care-statul-i%C8%9Bi-va-acoperi-aproape-toate-cheltuielile-dac%C4%83-incepi-o-afacere-in-2017.html - normele de aplicare sunt explicate aici: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_44989/Start-up-Nation-La-inscriere-va-conta-ordinea-depunerii-proiectelor-nu-punctajul-ob%C8%9Binut.html
Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu varste ce pornesc de la 18 ani. Inscrierile in competitie sunt deschise pasionatlor de miscare, pe pagina http://baneasarace.ro/inscriere/.
Aceasta este un one-stop-shop” in care veti putea gasi toate informațiile necesare legate de evenimentele Bucharest RUNNING CLUB, transmisiunile live streaming, formularele de inscriere pentru oricare dintre aceste evenimente, hațile interactive ale curselor, precum si alte surprize.
A fost prima competitie de alergare virtuala din Romania de asemenea anvergura, care a oferit alergatorilor posibilitatea de a dona in plus fata de taxa de inscriere pentru ONG-ul pe care il sprijina.
„Costurile de înscriere pe site-uri specializate sunt zero, iar ale conexiunii pe durata editarii CV-ului sunt estimate la 1 - 4 lei/ora la internet cafe-uri, în timp ce un simplu timbru postal costa 0,5 lei“, noteaza www.myjob.ro.
Utilizatorii pot intra in aceasta retea din orice loc unde exista acces la Internet contra unei parole, stabilite initial odata cu completarea unui formular de inscriere continand o serie intreaga de date personale.
Taxa de inscriere este de 30 lei iar numarul maxim de participanti este de 32. Cum se va juca si care sunt regulile?
Materialele digitale pot fi depuse in concurs prin intermediul unui formular de inscriere cepoate include informatii sub forma de text, audio-video, aplicatii sau imagini.
Regulament de inscriere: Posteaza link-ul articolului tau pe Facebook-ul Shades Beauty Lounge Strange cat mai multe comentarii pe blog-ul, site-ul tau sau facebook-ul tau cu privire la acest articol!
Accesul este gratuit pentru maxim 20 de copii in grupa, pe baza de inscriere telefonica (021.2128952 int.123), on limita locurilor disponibile.
A venit apoi cu acest rol in fata publicului de multe, multe ori pe parcursul anului, chiar si la 15 decembrie, cand i-a fost inmanat oficial certificatul de inscriere in Cartea Recordurilor "Guinness" drept confirmare ca este cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru.
Lista de inscriere la Gala este inca deschisa. Cei care doresc sa participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studentilor Romani din Strainatate la Palatul Parlamentului sunt invitati sa-si rezerve un loc in sala completand formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro.
Aceeasi data o declara si fiul sau, in registrul de inscriere in "Junimea". E drept, catastiful bisericii Uspenia din Botosani, unde, la 21 ianuarie 1850, a fost adus pentru sfantul botez micutul zamislit in miez de iarna, la Ipotesti, mentioneaza nasterea sa la "15 gherar 1850"...
Mecanismele de functionare ale acestui nou sistem de inscriere vor fi stabilite in primul rand de Parlament, prin amendarea Legii Educatiei Nationale, apoi de Ministerul Educatiei, prin procedurile pe care si le va stabili in acord cu toti factorii interesati.
Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0773.724.453, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 12,00 si 18,00.Termenul limita de inscriere este 14 Februarie 2019, ora 18:00.
Scopul acestei intruniri este de a familiariza elevii si profesorii cu ofertele eductionale din mediul universitar si preuniversitar si pasii de urmat pentru inscriere.
google-analytics.com